Home Regelement Startlocatie Starttijden Routes Inschrijven Stichting Verantwoording

Verwerking PrivegegevensGeachte klant,

Wij zijn verplicht u te informeren over de manier waarvoor wij uw privegegevens nodig hebben en de manier waarop wij deze opslaan.

Wanneer u een evenement aanmeld nemen wij enkele gegevens op, namelijk:
Naam
Adres
Woonplaats
Emailadres
Telefoonnummer


Deze gegevens staan op een serversysteem dat lokaal op een server is geÏnstalleerd.
Het serversysteem is van buiten onze locatie niet te bereiken via een internetverbinding, het systeem draait op een lokale netwerkverbinding. Ook is het serversysteem beveiligd met wachtwoorden.

Verder is het mogelijk dat er kosten zijn gemaakt waar u een factuur voor ontvangt. Deze gegevens worden eveneens opgeslagen op onze lokale server.

Onze beveiliging is sterk, zo hebben wij de externe poorten van onze servers afgesloten en hebben wij een sterk beveiligde router in ons bedrijf. Wachtwoorden zijn divers en wisselen met regelmaat.

Uw rechten:
Ben u het niet eens met de manier waarop wij uw gegevens verwerken en bewaren, dan kunt u ons vragen uw gegevens uit ons systeem te verwijderen.
Mocht u van ons een factuur hebben gekregen van een artikel waar garantie op staat en u claimt de garantie dan dient u wel de factuur te kunnen overleggen.

Toestemmingsverklaring: Door een opdracht te verstrekken verklaart u akkoord te gaan met ons opslaan en bewaren van deze eerder vernoemde gegevens. De gegevens worden bewaard tenzij u ons later vraagt deze gegevens te verwijderen.

Contact

0641012971 Johan Terdu (voorzitter)
Mail: barendrecht.wandelt@live.nl
Van der Dussenvliet 27
2992WK Barendrecht
Kamer van Koophandel: 68446152
RSIN 857447075
Rabobank IBAN: NL06 RABO 0318 0274 45

Volg voor het laatste nieuws ons op:
Deze site is ontwikkeld en gesponsord door :
Sitemap I Privacy